May 17, 2019 ingenio

Projektledare – Produktionsutveckling

Ingenio Consulting Group består av flera specialiserade konsultföretag som hjälper industri- och tjänsteföretag att bli bättre, mer effektiva och mer lönsamma. Vi bidrar till ökad lönsamhet genom våra tjänster inom supply chain, management och engineering.  Våra medarbetare arbetar med att tillföra kapacitet, expertis, kunskaper och erfarenhet för att hjälpa våra uppdragsgivare att uppnå förbättringar och mål inom deras verksamhet.

Ingenio erbjuder kvalificerade management- och projektledartjänster med höga krav på resultatfokus, effektivt teamarbete och hållbarhet. Vi jobbar i hela projektprocessen från tidiga skeden till genomförande och även i vissa fall vidare med underhåll och utveckling.

Projektledare inom produktionseffektivisering – Göteborg

Din roll och utmaning

Nu söker vi en inspirerad och driven projektledare till ett härligt team!

Du kommer att arbeta med förstudier, projektledning, kravställning, projekteringsledning, upphandling, förhandling, tid- och ekonomiuppföljning mm. Du ansvarar för projektens genomförande, avtal, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter. Du kommer möta kunder och projekt och hjälpa dem att bli bättre i sina genomförande. Vi arbetar i flera industriella branscher såsom fordon, med-tech och processindustrin och ser det som vår styrka att verka med projektledning över gränser vilket uppskattas av kollegor och uppdragsgivare.  Ingenio söker dig med stark ansvarskänsla och driv. Som person är du kommunikativ och positiv. Matchar du inte helt våra meritanspråk så värdesättes ändå personen högt. Du har med fördel bakgrund inom projektledning inom multi disciplinära miljöer.

Din bakgrund för att lyckas:

 • Projektledarutbildning eller relevant yrkeserfarenhet,
 • Relevant erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, företrädesvis inom multidisciplinär miljö
 • Teknisk Utbildning
 • Dokumenterade färdigheter inom projektledning eller projektdeltagande
 • Flytande i svenska och engelska språket, både i tal och skrift
 • Stor IT mognad, meriterande är stark kunskap i MS project eller Prima Vera

Ingenio erbjuder Dig:

 • En värderingsstyrd organisation
 • Ett bolag med högt fokus på människor, möjligheter och teknik
 • En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda
 • Duktiga kollegor som hjälper till och stöttar
 • Kontinuerlig utbildning för att ligga i framkant inom projektledning

Din ansökan:

Du söker tjänsten omgående genom att skicka din CV och ansökan till rollen på e-mail klas.lindvall@ingenio.se  . Klas Lindvall Tel: +46 70 377 46 11.

Vi arbetar med vårt urval löpande varför vi gärna ser din intresseanmälan så snart som möjligt.

**Ingenio har gjort sitt mediaval för denna rekrytering och undanber sig samtal från rekryteringsföretag, bemanningsföretag, annonseringsföretag eller motsvarande bolag.***