March 11, 2019 ingenio

Senior projektledare – industriella processer

Ingenio Consulting Group består av flera specialiserade konsultföretag som hjälper industri- och tjänsteföretag att bli bättre, mer effektiva och mer lönsamma. Vi bidrar till ökad lönsamhet genom våra tjänster inom performance management, project management, IT och engineering.  Våra medarbetare arbetar med att tillföra kapacitet, expertis, kunskaper och erfarenhet för att hjälpa våra uppdragsgivare att uppnå förbättringar och mål inom deras verksamhet.

Nu söker vi ytterligare erfarna projektledare !
Placering Malmö samt Göteborg.
Vi söker dig som har bred erfarenhet av projektledning och vill jobba med projektledning och projektstyrning i våra kundprojekt. Du kommer främst att arbeta mot våra kunder inom industriell produktutveckling men även inom annan tillverkande industri och processindustri.
I din roll som projektledare kommer du att:
  • driva och leda projekt enligt uppsatt tidsplan och budget med självständigt arbete
  • coacha och utveckla din projektorganisation för att nå projektmålen
  • arbeta med stakeholders och kommunikation med berörda av projektet
  • vara teknisk support till projektorganisationen i olika delar
  • delta i projektens förbättringsarbete
  • utveckla Ingenios affärsmodeller och tjänster inom Project Management
Din profil   
Du brinner för att leda komplexa projekt inom olika teknikområden och branscher. Du är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör och har hunnit arbeta ett antal år i rollen som projektledare med helhetsansvar. För att lyckas i rollen på ett bra sätt önskar vi att du har ett gediget teknikintresse och erfarenhet inom området förvärvat genom utbildning och/eller arbetslivserfarenhet.
En viktig del av affären riktar sig mot våra kunder inom produktutveckling industri samt processindustri, två fokusområden för Ingenio och det är därför bra om du har erfarenhet inom dessa eller annan tillverkande industri. Har du erfarenhet av installationsprojekt som omfattar samarbete med byggentreprenörer, installation, drifttagande, testning och validering samt projektöverlämning av utrustningar är det extra meriterande. Vi söker dig med engagemang och förmåga att leda och som är van vid att jobba självständigt och som har framåtanda. Vi värdesätter personlighet, hög serviceanda och att du drivs av att finna de bästa lösningarna för våra uppdragsgivare.
Ingenio erbjuder dig
På Ingenio ser vi alla våra medarbetare som kompetenta människor och kollegor. Vi vill att våra medarbetare ska vara med och utveckla vår verksamhet. Vi är stolta över att våra medarbetare ger uttryck för att Ingenio har ett gott klimat för balans i livet. En viktig faktor är att ha roligt på jobbet och vi sammanstrålar ofta för sociala aktiviteter där vi kan träffas och lära känna varandra även utanför arbetet. Ingenio ger ett stort utrymme för utveckling då våra olika konsultbolag är verksamma inom flertal områden där du som konsult har möjlighet att växa som människa och professionellt. Du blir en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta stora som mindre kunder.
Ansökan och kontakt  
Intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV och ansökan så snart som möjligt via newjob@ingenio.nu
För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta Matthias Wennerström, +46 735 18 05 30 eller Niclas Sjöberg +46 735 18 05 31 .
Mer information om oss finner du på vår hemsida www.ingenio.se