Construction Management-Byggledare, Göteborg

March 24, 2020
March 24, 2020 ingenio

Construction Management-Byggledare, Göteborg

Om Ingenio

Ingenio Consulting Group består av flera specialiserade konsultföretag som hjälper industri- och tjänsteföretag att bli bättre, mer effektiva och mer lönsamma. Vi bidrar till ökad lönsamhet genom våra tjänster inom interim management, projektledning, supply chain och engineering.

Vi levererar kvalificerade konsulter och kompetenslösningar inom teknik, bygg och industri.
Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora multidisciplina industriella projekt.

Om rollen som Byggledare

Rollen innebär ett varierande arbete med stort ansvar för en större investering. Objektet innehåller en komplex betongplatta samt skall inrymma verkstadsdel, kontor och försäljningsyta.
Du agerar i beställarroll och blir huvudprojektledarens förlängda arm på byggplatsen. Du har ett platsövergripande ansvar för färdigställandet av ett antal byggnader och tekniska installationer i dessa. Du samarbetar tätt med samverkansentreprenör och respektive disciplinentreprenör/leverantör.

Det blir din uppgift att se till att planering, samordning och genomförande av byggnationer möter kundens förväntningar och följer avtal och legala krav.
Byggnationen sker parallellt med pågående verksamhet och det krävs därför att du som ledare skapar den säkerhetskultur som krävs på plats, för ett säkert genomförande.
Arbetet kräver att du har en mycket god struktur och även förmåga och mod att kravställa leveranser utifrån gällande avtal. Du är van vid partneringmodeller och är en duktig kommunikatör.

Din bakgrund

  • Du är högskole- eller civilingenjör med inriktning bygg eller konstruktion
  • Du har minst 10 års arbetslivserfarenhet inom entreprenad och har agerat i beställarroll
  • Du har kunskap om Building Information Modeling (BIM)
  • Du är en skicklig kommunikatör med stor integritet
  • Erfarenhet av komplex gjutning av golv/grund är meriterande
  • Bas P/U och KMA enl PBL är ett krav
  • B-körkort är ett krav

För att lyckas i rollen som Byggledare har du förståelse för och förmågan att formulera, följa och genomföra strategier för byggnation. Du trivs i rollen som ledare och är tydlig och lyhörd.
Du är en lagspelare men räds samtidigt inte att ta beslut.
Kommunikation är centralt och du kommer att arbeta med flera olika intressenter i ditt dagliga arbete. Du kan navigera och hantera de olika intressenterna för att hela tiden driva projektet framåt mot färdigställande.


Ansökan / kontakt
Start: Juni 2020
Plats: Göteborg

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till; klas.lindvall@ingenio.se 

För frågor kontakta Klas Lindvall , +46 703 77 46 11 eller Niclas Sjöberg +46 735 18 05 31

Välkommen med din ansökan!

**Ingenio har gjort sitt mediaval för denna rekrytering och undanber sig samtal från rekryteringsföretag, bemanningsföretag, annonseringsföretag eller motsvarande bolag.***